Ads Top

Lexmark biedt slimme opties voor formulieren en foto’s

Lexmark heeft zijn SmartSolutions-portfolio aangevuld met nieuwe photo-, formulieren- en template applicaties. SmartSolutions is een succesvolle serie enterprise workflow-oplossingen ter ondersteuning van het inkjet AIO-portfolio, bestemd voor MKB-klanten. De SmartSolutions zijn beschikbaar op de volgende modellen met internetverbinding: Platinum Pro905, Pinnacle Pro901, Prestige Pro805 en Interact S605. Met de vernieuwde oplossingen kunnen gebruikers eenvoudiger online foto’s delen en gebruik maken van gepersonaliseerde formulieren.
Met de ‘Forms and Templates’ SmartSolutions kunnen gebruikers direct de gewenste blanco formulieren uitprinten. Dit kunnen bijvoorbeeld papier met voorbedrukte grafiek- en schrijflijnen, blanco bladmuziek of muurkalenders zijn. Bij het afdrukken van deze formulieren hoeft de gebruiker zijn computer niet aan te zetten. Vanaf eind oktober zijn in deze serie SmartSolutions ook bestellijsten, faxformulieren en certificaten beschikbaar.
Met Lexmark’s nieuwe serie van foto-gebaseerde SmartSolutions kunnen gebruikers kostbare tijd en energie besparen dankzij de directe toegang tot hun Photobucket, Picasa en/of MobileMe accounts en dankzij de mogelijkheid om foto’s direct te scannen of te printen vanaf hun all-in-one met internetverbinding. Deze SmartSolution is ideaal voor kleinere organisaties en huishoudens met meerdere gebruikers, omdat elke all-in-one met SmartSolutions eenvoudig geconfigureerd kan worden. Hierdoor kan voor elke account een één-klik oplossing geboden worden, zodat alle gebruikers snel toegang hebben tot hun foto’s via de touch screen printer, zonder een computer aan te hoeven zetten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.