Ads Top

OKI B700 volumeprinters nieuwe maatstaf voor grote werkgroepen

OKI Printing Solutions heeft zijn sterke positie in de A4 mono printermarkt verder versterkt met de introductie van de B700 Serie waarmee OKI zich vooral richt op middelgrote en grote werkgroepen in de zakelijke sector.  De B700 Serie omvat drie snelle printers, waaronder het instapmodel B710 (40 pagina’s per minuut - ppm) en de B720 en B730 die nog sneller printen (respectievelijk 45ppm en 50ppm). De nieuwe serie printers, die de succesvolle B6000 Serie vervangt, is ontworpen als antwoord op toenemende vraag binnen het zakelijke segment naar robuuste printeroplossingen waarmee zowel lage paginakosten zijn te realiseren alsmede lage eigenaarkosten gedurende de economische levensduur van de printers.
De drie nieuwe modellen van de B700 Serie bieden substantieel betere prestaties dan hun voorgangers en zijn daardoor bij uitstek geschikt om breed ingezet te worden. De B710 bijvoorbeeld kent lagere aanschafkosten dan de concurrentie, terwijl de B720 en B730 ontworpen zijn om ondanks de hoge productie de tijd voor onderhoud en navulling zo gering mogelijk te houden.
Alle nieuwe OKI B700 printers beschikken voorts over het nieuwe OKI ‘look and feel’ LCD bedieningspaneel dat bijdraagt aan het gebruiksgemak van de printers. Het numerieke toetsenpaneel is nuttig voor situaties waarin vertrouwelijkheid een belangrijke rol speelt. Het maakt gebruik van een PIN-code voor printopdrachten van vertrouwelijke stukken. Zodoende kunnen bepaalde documenten alleen door geautoriseerde personeelsleden worden geprint.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.