Ads Top

OKI zet in op Cloud Printing

OKI Printing Solutions gaat intensief samenwerken met Cortado, de toonaangevende aanbieder van cloud afdrukoplossingen. Gebruikers van allerlei mobiele apparaten, van smartphones tot tablets, printopdrachten kunnen geven met behulp van een speciale door Cortado en OKI ontwikkelde internetapplicatie. Dit zogenaamde cloud printen wordt met ingang van 1 februari 2011 door OKI in Nederland en België geïntroduceerd. Met Cloud Printing ben je niet meer gebonden aan een eigen printer thuis of op kantoor, maar kunnen willekeurige OKI printers binnen een WLAN of wi-fi Hotspot worden gebruikt.
Frank Breitenbach, product manager bij OKI Printing Solutions, zegt dat door de samenwerking met Cortado OKI klanten ook onderweg direct over kwaliteitsprintwerk kunnen beschikken: “Er zijn talrijke situaties waarin je eigenlijk niet zonder afdrukmogelijkheid kunt. Nu is het echter mogelijk om met de gratis Cortado mobiele App wereldwijd van potentieel alle OKI-printers gebruik te maken.”
Cortado Workplace een de gratis App voor de iPad die rechtstreeks printen op iedere beschikbare OKI-printer mogelijk maakt. Dat kan uiteraard in de eigen thuis- of werkomgeving, maar vooral ook in WLAN-Hotspots Рhotels, caf̩s, vergadercentra etc. Рwaar een OKI printer aanwezig die met de Cortado App kann communiceren. Naast de iPad kunnen ook andere iOS-toestellen zoals Android-, BlackBerry- en Nokia-Smartphones hiervan gebruik maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.