Ads Top

Livescribe in Nederland

Het Nederlandse bedrijf en distributeur Navstar is begonnen met de verkoop- en marketingactiviteiten voor Livescribe. Livescribe is het bedrijf dat een nieuwe manier voor het vastleggen en (online) delen van informatie heeft ontwikkeld waardoor je nooit meer een woord hoeft te missen. Door met de pen op een geschreven woord te drukken is het mogelijk om direct de audio van het gesprek terug te horen van het moment dat het specifieke woord geschreven werd.

De Livescribe smartpen is makkelijk in gebruik voor iedereen die overweg kan met pen en papier. De Livescribe smartpen is bijvoorbeeld ideaal voor journalisten, advocaten, consultants en andere professionals die veel aantekeningen maken. Vluchtig geschreven aantekeningen, telefoonnummers of e-mailadressen worden gelijk opgeslagen zodat belangrijke informatie niet verloren kan gaan. Ook het notuleren tijdens vergaderingen en meetings of het opnemen van interviews is gemakkelijk met behulp van deze smartpen. Daarnaast is de smartpen geschikt voor studenten - hoorcolleges neem je op terwijl je er tegelijkertijd aantekeningen bij kan maken. Het later uitwerken van je aantekeningen op de computer is net zo gemakkelijk!

Livescribe is meer dan een smartpen alleen.  Het is een platform dat bestaat uit: smartpens, dot paper, smartpen applicaties, Livescribe Desktop software, Livescribe Online Community en development tools.  Dit platform is ontwikkeld om de productiviteit, communicatie en zelfexpressie te vergroten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.