Ads Top

OKI toont nieuwe kleurenprinter

Tijdens de Grafische Vakbeurs die van 1-3 februari in de Evenementenhal te Gorinchem wordt gehouden toont OKI Printing Solutions zijn nieuwste kleurenprinter voor A4 en A3. Het betreft de robuuste en veelzijdige C9655 die topprestaties levert voor grafische- en creatieve professionals, in combinatie met topprestaties op milieugebied.

Op de stand van OKI (standnummer 158) worden de printnoviteiten op het gebied van producten en applicaties voor met name de horeca en de recreatie getoond. Tevens demonstraties van de OKI huisstijlgenerator op basis van de MC561 waarmee professioneel vensterenveloppen, visitekaartjes en briefpapier kunnen worden geprint. In het A3 kleurensegment speciaal gericht op de belangrijke markt van het midden- en kleinbedrijf heeft OKI de nieuwe A3 kleurenprinters C801 en C821, die een aanvulling zijn op de zeer succesvolle C810 en C830.

Deze nieuwe printers zijn ontwikkeld om de positie van het bedrijf als marktleider in het A3 segment verder te versterken.

Voortbouwend op het succes van de eerdere, meermaals onderscheiden C9650, lanceert OKI Printing Solutions op GrafiVak nu de veelzijdige en nog kosteneffectievere C9655 A3/A4 kleurenprinter voor een breed scala van privé- en zakelijke afdruktoepassingen.

De nieuwe C9655, in tal van opzichten een belangrijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, beschikt over de robuuste techniek en veelzijdige functionaliteit die nodig is om te voorzien in alle behoeften van de veeleisende kantooromgeving en die van de creatieve thuisgraficus. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs / kwaliteitverhouding. “De C9655 is een volgende stap vooruit die organisaties in staat stelt op een voordelige manier meer in eigen huis te doen in plaats van te moeten kiezen voor kostbare outsourcing, en documenten van professionele kwaliteit in kleur en zwart-wit en op A4- zowel als A3-formaat in eigen beheer te produceren,” zegt Frank Akihary, managing director van OKI Benelux.

De nieuwe C9655 is een printer die in alle opzichten is ontworpen met aandacht voor de gebruiker. Het heldere, perfect leesbare LCD-display maakt complexe taken snel en eenvoudig uitvoerbaar. De losse high-capacity toner cartridge en druktrommel zijn eenvoudig te vervangen, zodat de printer altijd weer onmiddellijk klaar is voor gebruik en de digitale LED single-pass afdruktechnologie staat garant voor in de praktijk bewezen betrouwbaarheid.

De C9655 produceert een brede diversiteit van documenten in professionele kwaliteit, van omvangrijke spreadsheets en A4-brochures met omslagen op papier van hogere gramgewichten tot Gantt-grafieken van max. 1200 mm en grafisch ontwerp op A3-formaat, waardoor het mogelijk wordt werk dat voorheen moest worden uitbesteed, in eigen beheer te verzorgen. En dat alles op absolute topsnelheden van 36/40 pagina`s per minuut op A4 in kleur respectievelijk zwart-wit en 19/21 pagina`s per minuut op A3, kleur respectievelijk zwart-wit, met geïntegreerde faciliteiten voor afdrukken op A3-formaat en tweezijdig A4.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.