Ads Top

Samsung introduceert printerseries ML-3310 en ML-3710

Samsung Benelux introduceert met de ML-3310 en ML-3710 twee series zakelijke printers voor werkgroepen. De printers hebben een gebruiksvriendelijk ontwerp met handige functies om potentiële problemen proactief op te sporen. De printers zijn zo ontworpen dat het aantal papierstoringen geminimaliseerd wordt. Dit is voor zakelijke klanten belangrijk, want de storingsfrequentie is een belangrijke factor bij de keuze voor een printer.

Met de nieuwe printers kunnen gebruikers efficiënter en milieubewust werken. Zo kan de invoercapaciteit uitgebreid worden met 520 vel tot een totaal van ruim 800 pagina’s. Dit is ruim voldoende voor dagelijkse gebruik op kantoor. Daarnaast zijn de printers uit de series ML-3310 en ML-3710 opvallend stil. De geluidsproductie van de printer bedraagt slechts 52 decibel. Met één druk op de Eco-knop kiezen de gebruikers voor een papier- en tonerbesparende stand.  De unieke Result Simulator geeft inzicht in hoeveel CO2,stroom en papier wordt bespaard.  Zo zien de gebruikers met welke instellingen zij het milieu minder belasten en direct kosten verlagen. 

De printers uit de ML-3310 en 3710 series zijn speciaal voor werkgroepen ontwikkeld. De printers zijn eenvoudig te beheren en voorzien van doordachte managementtools.

De afdruksnelheden van de printers (tot 31 pagina’s per minuut van de ML-3310 en 35 pagina’s per minuut van de ML-3710), een innovatief ‘Anti-Jam’-mechanisme (dat de frequentie van het aantal papierstoringen beperkt) en ‘out of the box’ beveiligd printen maken deze printers tot optimale printoplossingen voor kantoren waar hard gewerkt wordt.

De Samsung printers uit de series ML-3310 en ML-3710 zijn vanaf februari verkrijgbaar vanaf  189 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.