Ads Top

Toshiba levert merkonafhankelijke scanoplossing

Toshiba heeft een merkonafhankelijke scanoplossing voor de accountancysoftware van AFAS gerealiseerd. Medewerkers kunnen sneller scannen en op hun werkplek de scans verrijken met aanvullende informatie. Dat neemt de files weg bij de printers, zonder desinvestering in het huidige printerpark.

Toshiba heeft in samenwerking met AFAS een scanoplossing ontwikkeld voor het rechtstreeks scannen naar AFAS, ook vanuit verschillende vestigingen. Medewerkers kunnen vervolgens op hun eigen werkplek de scan verrijken met aanvullende gegevens, zoals het debiteurennummer en het type dossieritem.

De oplossing is door AFAS gecertificeerd en merkonafhankelijk: gebruikers scannen het document naar een map, die ze vervolgens oppakken in de scansoftware op hun werkplek. De Toshiba scanoplossing geeft veel vrijheid door de onafhankelijkheid in hardwarekeuze. Zo kan men direct, zonder versnelde afschrijving van apparatuur, profiteren van de verhoogde performance en het verplaatsen van het werk van de printer naar de pc.

Het gebruiksgemak is groot; de gebruikers geven bij de scan aan welke kenmerken minimaal aan een dossier moeten worden meegegeven: bijvoorbeeld om welke cliënt het gaat en om wat voor dossieritem. Toshiba maakt die categorieën zichtbaar via een scroll-lijst, waardoor menselijke fouten worden vermeden. Zo kunnen scans nu of in de toekomst ook beveiligd beschikbaar worden gesteld aan klanten via een online-portal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.