Ads Top

Develop introduceert ineo+25

Develop introduceert de ineo+25, een krachtige, compacte printer met uitgebreide kopieer-, scan- en faxfuncties. Alle documenten waaraan een klein kantoor of een werkgroep behoefte heeft, kan door de ineo+ 25 zowel in kleur als in zwart-wit geleverd worden. Het compacte ontwerp, de gebruiksvriendelijke bediening en de lage exploitatiekosten maken deze allrounder geschikt voor zowel kleine als grote kantoren.
De ineo+ 25 past op elk bureau, maar is toch een krachtige printer. Dankzij de 800 MHz-printercontroller worden afdrukopdrachten snel verwerkt; ook in een omgeving met meerdere gebruikers ontstaan geen lange wachtrijen. De gemiddelde uitvoer van de ineo+ 25 (24 pagina's A4 per minuut, in kleur of zwart-wit) is goed. In de dagelijkse praktijk zal met de ineo+ 25 vooral worden afgedrukt, maar het apparaat voldoet ook aan alle kopieer-, scan- en faxtaken die op een klein kantoor voorkomen. Bovendien kan de ineo+ 25 prima overweg met een breed scala aan media van divers gewicht (60 t/m 210 g/m2) en divers formaat (A4-A6 en aangepaste formaten).
De ineo+ 25 is eenvoudig te bedienen. Gebruikers die vaak bepaalde taken uitvoeren met de ineo+ 25, kunnen deze via de MyTab-functie opslaan op de eerste pagina van het dialoogvenster van hun printerstuurprogramma. Dit bespaart tijd bij het uitvoeren van veelvoorkomende werkzaamheden. Dankzij het LCD-display met vier regels en het intuïtieve bedieningsconcept is navigeren door de menu's van de vier functies eenvoudig. Aan de hand van het knipperende blauwe lampje in de statusregel kunnen gebruikers daarnaast direct vanaf hun werkplek zien of de ineo+ 25 hun taak aan het verwerken is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.