Ads Top

Milieuvriendelijke kantoorprinter met standaard beveiliging

Samsung Electronics introduceert met de CLP-775ND een zakelijke A4 kleurenlaserprinter, die is ontwikkeld voor grote afdrukvolumes. De krachtige 600 MHz dual-core CPU garandeert de beste doorvoerprestaties bij snelheden tot 33 A4-pagina’s per minuut. Met de snelle rekenkracht, de Samsung Anti-Jam technologie en snelle netwerkinterface is de Samsung CLP-775ND een kosteneffectieve oplossing voor werkgroepen die een professionele en probleemloze printer willen.

Bij de ontwikkeling van de Samsung CLP-775ND voor de zakelijke markt stond efficiëntie en gebruiksgemak centraal. Daarom bevat de kleurenlaserprinter een krachtige 600 MHz dual-core processor voor de snelst mogelijke dataverwerking. De printer kan hierdoor tot 33 A4-pagina’s per minuut afdrukken. Bovendien rolt de eerste pagina van een printopdracht binnen 11 seconden uit de printer. Ook bij complexe kleurendocumenten. De verbeterde Anti-Jam technologie reduceert de kans op papierstoringen tot het minimum.

Dankzij de 1 GB Ethernet netwerkinterface kan de CLP-775ND direct worden aangesloten op een high-speed, high-volume netwerk. Afdrukopdrachten worden snel en efficiënt naar de printer gezonden. Zelfs een veelvoud van complexe opdrachten handelt de printer moeiteloos in een keer af. De ruime papiercapaciteit van 1.600 pagina's uit drie lades verhoogt de efficiëntie verder. De CLP-775ND verwerkt ook dikker papier en hoogwaardige papiersoorten. Dankzij de extra afdrukopties kunnen documenten met een professionele uitstraling worden geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.