Ads Top

MKB-printer helpt kantoorkosten drukken

Het midden- en kleinbedrijf kan de kantoorkosten drukken met zogenaamde multifunctionele printers. Dat zijn moderne printers, die ook gebruikt kunnen worden voor scannen, kopiëren en het verzenden en ontvangen van faxen. Speciaal voor de onderkant van het MKB ontwikkelde printerfabrikant OKI een professionele A4/A3 printer, die dankzij de innovatieve, storingvrije LED-technologie de kantoorkosten helpt te drukken
“Steeds meer bedrijven zoeken naar wegen om de kantoorkosten verder omlaag te brengen”, zegt Frank Akihary, managing director Benelux van OKI. “Dat kan door de efficiëntie te verbeteren, bijvoorbeeld door het professionele printwerk zelf te doen, of geautomatiseerd scannen te gebruiken voor documentmanagement of de verwerking van elektronische facturen. Daar heb je dan wel een professionele printer uit het hogere prijssegment bij nodig. Wij brengen die professionele kwaliteit nu binnen bereik van het MKB. Met onze speciaal voor klein MKB ontwikkelde nieuwe serie A3/A4 kleurenprinters stellen wij nu ook kleine bedrijven in staat om op meerdere terreinen de kosten te drukken. Aan alles hebben we gedacht. Zo zorgt het robuuste ontwerp voor hoge betrouwbaarheid, op deze nieuwe MKB-printers is bovendien de unieke 3-jaar garantie van OKI van toepassing. Voorts is het stroomgebruik minimaal wat weer goed is voor het milieu, net als de toepassing van onze LED-technologie waardoor het milieu minder wordt belast. En dan kun je ook nog op papier van uiteenlopende diktes printen en kopiëren; zelfs banners van 1.30 meter lengte kunnen worden geprint.”
OKI heeft de nieuwe serie ontworpen voor de prijsbewuste bedrijven, die professionele kwaliteit eisen en betrouwbaarheid. Het instapmodel is de MC851 multifunctionele printer die een adviesprijs heeft van €3.399 excl.btw. De MC861 is de meest uitgebreide printer uit de reeks, deze heeft snellere afdruksnelheden, grotere toner capaciteit en lagere totale eigendomskosten. Deze printer leent zich ook goed voor hogere afdrukvolumes. De MC861 heeft een adviesprijs van € 3.899 excl.btw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.