Ads Top

Ricoh Nederland en IS Enterprise brengen Het Nieuwe Werken naar MKB

Ricoh Nederland en IS Enterprise zijn een strategische samenwerking gestart waarmee zij Het Nieuwe Werken beschikbaar maken voor het midden- en kleinbedrijf. Resultaat van de samenwerking is de nieuwe dienst ‘WerkPlek’, die Ricoh opneemt in het product- en dienstenportfolio. Met WerkPlek beschikken organisaties over een flexibele en betrouwbare persoonlijke werkplek die altijd en overal via internet beschikbaar is. Ricoh en IS Enterprise spelen hiermee in op de behoefte in het mkb naar gebruiksvriendelijke automatisering zonder hoge kosten voor onderhoud en beheer.
WerkPlek biedt een complete werkplek te bieden die naast alle benodigde applicaties ook telefonie, scannen en printen omvat. Via een speciale internetportal kan een mkb’er binnen enkele minuten een nieuwe gebruiker aanmaken en bepalen over welke applicaties en diensten hij of zij moet kunnen beschikken. Bij uitdiensttreding is de gebruiker even snel en eenvoudig te verwijderen. Capaciteit, kennis en hoge investeringen zijn geen obstakel meer. WerkPlek is de eerste dienst met een dergelijk compleet karakter, en is een echte Enterprise Cloud-oplossing. Daarmee wordt voorzien in capaciteit op basis van behoefte en betaling naar rato van gebruik.
Ricoh en IS Enterprise zorgen ervoor dat applicaties, documenten en overige services altijd en overal beschikbaar zijn. Uniek aan de dienst is dat een klant voor al zijn ICT-diensten terecht kan bij één aanspreekpartner. Bij een eventuele storing is één telefoontje naar de WerkPlek-contactpersoon voldoende.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.