Ads Top

Essent kiest voor e-Invoicing by Accounting Plaza

Accounting Plaza heeft een overeenkomst gesloten met Essent voor de elektronische verwerking van alle inkomende facturen van de energieleverancier. 

Met de overstap van papieren facturen naar volledig elektronische facturen is Essent in staat kostenbesparingen te realiseren en een bijdrage te leveren aan de MVO-doelstellingen (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) op het gebied van energiebesparing en CO2-reductie.
Met de e-Invoicing dienstverlening van Accounting Plaza is Essent verzekerd van een snellere en efficiëntere verwerking van inkomende facturen tegen aanzienlijk lagere kosten. De overgang naar elektronisch factureren leidt voor Essent tot een verlaging van het energieverbruik met een factor twee en een factor 1,5 lagere CO2-uitstoot.

Met ruim 100.000 inkomende facturen per jaar betekent dit naast kostenbesparing een verlaging van het energieverbruik van 68 GJ en 5 ton minder CO2-uitstoot. Door de e-Invoicing oplossing van Accounting Plaza te koppelen met automatische betalingsverwerking kan dit oplopen tot een energiebesparing van 200GJ en een verdere CO2-reductie van 15 ton op jaarbasis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.