Ads Top

KVGO lanceert drukwerk.nl voor drukwerkinkopers

Ondernemingsorganisatie KVGO is gestart met de website drukwerk.nl. Hiermee helpt het KVGO de leden om beter zichtbaar te zijn op het web. De site richt zich vooral op inkopers van drukwerk. Op drukwerk.nl staan alle leden van het KVGO, circa 1.700 professionele en creatieve bedrijven, zeg maar dé bedrijven die het maken. Elk lid heeft zijn eigen bedrijfspagina op drukwerk.nl, eventueel aangevuld met specialisaties van het bedrijf.
Eén van de belangrijke doelen van drukwerk.nl is het bevorderen van de 'zichtbaarheid' van KVGO-leden op het internet om ze zo beter te laten scoren in de zoekresultaten. Drukwerk.nl maakt deel uit van het drieluik KVGO Vademecum op papier en KVGO Vademecum op het web. De mogelijkheden van drukwerk.nl gaan veel verder. Zoeken kunnen drukwerkinkopers en andere bezoekers gemakkelijk via de twaalf hoofdrubrieken. Iedere rubriek is onderverdeeld in categorieën die de specialisaties van de leden vermelden. Zoeken kan ook op plaats, postcode, de tag cloud of via een vrije term.
Behalve de bij het KVGO aangesloten bedrijven - de ondernemingen die het maken - kunnen drukwerkinkopers en andere bezoekers nieuws en andere nuttige informatie over de inkoop van allerlei soorten drukwerk raadplegen.
De Koninklijke KVGO vertegenwoordigt circa 1700 bedrijven in alle sectoren van de grafimediabranche.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.