Ads Top

Opbergbox voor kantooraccessoires

Het Nieuwe Werken (HNW) is de nieuwe boodschap, maar om van Het Nieuwe Werken een succes te maken zijn er nieuwe oplossingen nodig. Een geheel nieuw product in het assortiment van ErgoDirect International is de LockerCase. Een persoonlijke opbergbox voor kantooraccessoires waarmee flexwerkers altijd hun kantoorbenodigdheden bij de hand hebben en op deze wijze zeer efficiënt en comfortabel kunnen flexwerken.

In opdracht van Dienst Uitvoerend Onderwijs (DUO) te Groningen (voormalige IBG – Informatie Beheer Groep) ontwikkelde ErgoDirect International, in samenwerking met ontwerpbureau Tristan Frencken, de LockerCase. Deze handzame opbergbox is de flexwerkers van DUO ten dienste in hun nieuwe kantoor. Juist dit kantoor is een belangrijke inspiratiebron geweest voor de LockerCase. Vloeiende lijnen en een slank uiterlijk zijn terug te zien in de LockerCase. De geïntegreerde handgreep volgt de contouren van de hand van de gebruiker en zorgt hiermee voor optimaal draagcomfort. De binnenkant van de LockerCase is voorzien van een ruimte voor kleinarchief.

Daarnaast bevat deze een bovenvak met een universele indeling voor kantooraccessoires zoals pennen, paperclips etc. Met de LockerCase hebben flexwerkers een eigen domein, waaruit gewerkt kan worden. Zodra de werkdag afgesloten is, gaat de LockerCase in de lockerkast waar deze de volgende dag weer uitgehaald kan worden om op een andere locatie in het gebouw te werken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.