Ads Top

Nieuwe laserprinters van Samsung

Samsung introduceert twee series laserprinters en twee series multifunctionals voor kleine en middelgrote bedrijven. Al deze Wi-Fi printers en multifunctionals zijn uitgerust met Samsungs Easy Eco Driver voor kosten- en milieubewust printen en Samsungs Easy Printer Manager voor slim printerbeheer.
De Samsung ML-2160/2165W is een compacte laserprinter voor thuisgebruik. Met een standaardcapaciteit van 150 vel en een afdruksnelheid tot 20 pagina’s per minuut voldoet deze printer aan de eisen van de thuisgebruiker. De klep houdt de printer stofvrij, waardoor een goede afdrukkwaliteit op de lange termijn gewaarborgd is.
De Samsung laserprinter ML-2950 is een efficiënte en flexibele printoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. De printers met een papiercassette voor 250 vel printen tot 28 pagina’s per minuut, waarbij de eerste pagina binnen 8,5 seconde uit de printer rolt. Daar zorgt de 533 MHz core-processor voor, terwijl de resolutie van 1200 x 1200 dpi een hoogwaardige afdrukkwaliteit garandeert. De ML-2950 maakt niet alleen snel afdrukken van hoge kwaliteit, maar is ook kostenefficiënt en milieubewust. Zo besparen bedrijven toner- en papierkosten en gaat tegelijkertijd de energierekening omlaag. In vergelijking met de vertrouwde modellen in deze klasse, gaat de Samsung ML-2950 33% zuiniger met energie om. De laserprinter is bovendien stiller dan alle andere printers in deze klasse. Hij produceert tijdens het afdrukken nog geen 50 dB.
Voor bedrijven en afdelingen tot vijf personen is de slagvaardige multifunctional serie SCX-3400 ideaal, zegt Samsung. De betrouwbare printer, scanner, kopieerder en fax in één beperkt de kosten voor afdrukken en spaart het milieu. Met een 433 MHz core-processor en maximaal 128 MB geheugen produceert de printer tot 20 A4-pagina’s per minuut. De compacte multifunctional valt op door de gebruiksvriendelijkheid. Zo maken gebruikers scans in een handomdraai en met de faxfunctie
De compacte multifunctionals uit de serie SCX-4700 tenslotte zijn een uitkomst voor kleine en middelgrote bedrijven en afdelingen. Met de multifunctionals die kunnen kopiëren, scannen, faxen en printen, besparen bedrijven tijd en geld. De handige multifunctionals met een papiercassette voor 250 vel printen tot 28 pagina’s per minuut, waarbij de eerste pagina binnen 8,5 seconde uit de multifunctional komt. Dankzij de ingebouwde duplexer print de SCX-4700 ook dubbelzijdig. Met één druk op de Eco-knop is deze functie geactiveerd. De multifunctional is bovendien stiller dan alle andere printers in deze klasse. Hij produceert tijdens het afdrukken nog geen 50 dB.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.