Ads Top

Actie rond Canon en DDi Document Software

Canon en DDi Document Software vieren deze maand hun 15 jarige samenwerking. Ter gelegenheid hiervan zullen Canon en DDi hun gezamenlijke klanten gedurende 15 werkdagen diverse nieuwe Canon Document scanners aanbieden om hen te helpen het proces van papier naar digitaal nog verder te optimaliseren.
In 1997 was Canon de eerste fabrikant die een dubbelzijdige A4 document scanner op de markt bracht. Voor die tijd was scannen van grote hoeveelheden documenten uitsluitend mogelijk met kostbare A3 scanners. De komst van de Canon DR3020 opende destijds nieuwe deuren voor organisaties die van papier naar digitaal wilden. Ook bedrijfseconomisch werd het voor organisaties sindsdien aantrekkelijk om te investeren in een professionele document management oplossing.
De DMS oplossingen van DDi en de scanners van Canon bleken door de jaren heen goed bij elkaar te passen. Door de intensieve samenwerking in de afgelopen vijftien jaar maken inmiddels vele duizenden professionals dagelijks gebruik van Canon Scanners in combinatie met de Document Software van DDi om hun papieren documenten over te zetten naar digitale bestanden en zo orde en structuur aan te brengen in de informatiestroom van de organisatie.
Recent introduceerde Canon een aantal nieuwe scanners, waaronder de DR-M140 en de DR-M160 scanner. Hiermee zet Canon een nieuwe trend. De snelle scanners (respectievelijk 40 en 60 pagina’s per minuut) met een kleine footprint voor een relatief laag bedrag bevorderen het gebruik voor het MKB (met nadruk op het Klein bedrijf). Zo steunt Canon de markt aan professionele DMS systemen. DDi en Canon blijven elkaar hierin volgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.