Ads Top

ECM-Services stelt nieuwste XINO S700-scanner beschikbaar


Voor de productieomgeving in digitalisering introduceert ECM-Services de XINO S700-scanner in Nederland. De scanner, ontwikkeld door het Duitse Microform, koppelt up-to-date scantechnologie aan productiviteit en goede betaalbaarheid. De investering in deze XINO S700-scanner, die ook wel de ‘workaholic’ wordt genoemd, is dus heel snel terugverdiend.
De XINO S700 is een ergonomisch – en maximaal flexibel instelbaar - uitgevoerde scanner die is gemaakt om de operator snel en efficiënt zijn werk te laten doen. Het lenssysteem wordt aangestuurd met de Microform Best Image Quality software. Ook is de scanner uitgerust met een wisselbaar papiertransportsysteem, zodat de documenten zowel aan de voor- als aan de achterkant kunnen worden verzameld. Hierbij bestaat tevens de mogelijkheid om tijdens scanning gelijktijdig de gebruikte Bar- en Patchcodebladen weer uit te sorteren.
Voor papierformaten, uiteenlopend van minimaal 60 tot 100 mm tot maximaal 315 bij 4000 mm, biedt de scanner de ideale oplossing in papierintensieve omgevingen waar grote aantallen documenten zijn en veel variatie bestaat in documentsoort en -typen, zegt te fabrikant.
Scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit maakt voor deze machine geen verschil: alle wensen kunnen worden vervuld en met hoge snelheid tot 200 A4-documenten per minuut in 200 of 300 DPI fullcolor.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.