Ads Top

Océ beste werkgever

Voor het vierde jaar op rij mag Océ zich de beste werkgever van Nederland noemen. In een onderzoek, uitgevoerd door CRF en geaccrediteerd door het ministerie van Economische Zaken, haalde Océ-Nederland wederom de hoogste puntenscore.
CRF kent het keurmerk Top Employers Nederland na onafhankelijk en objectief onderzoek jaarlijks toe aan organisaties die zich onderscheiden als goed werkgever. Het keurmerk garandeert dat deze organisaties bovengemiddeld presteren op het gebied van arbeidsvoorwaarden, opleiding en training, interne promotiekansen, werksfeer en
-omstandigheden en bedrijfscultuur. Verder vormen onderwerpen als diversiteit, duurzaamheid en individuele loopbaanbegeleiding belangrijke criteria in het onderzoek. Océ-Nederland voldoet aan de strenge eisen en mag zich een jaar lang Top Employer noemen.
Volgens het CRF onderscheidt Océ-Nederland zich door zijn organisatiecultuur, ontwikkeling/opleiding en transparant loopbaanbeleid. "Medewerkers sturen hun eigen loopbaanontwikkeling zelf. Management komt uit eigen kweek. Via het, voor de derde keer, Beste Sales Traineeship van Nederland, krijgen potentials de ruimte."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.