Ads Top

Scanoplossing voor digitale postkamer

Softwareleverancier DDi Document Software breidt haar scanoplossing voor postkamer automatisering uit voor het hoge segment. DDi bedient al bijna 20 jaar het midden segment met scanoplossingen voor de automatisering van document en documentstromen. Met de professionele postkamerscanners van OPEX biedt zij nu ook een passende oplossing voor postkamer automatisering in het hoge segment.
Door de alsmaar groeiende informatietoevoer komen bedrijven steeds meer tot besef dat er verbetering wenselijk of zelfs noodzakelijk is in de wijze waarop de afhandeling van inkomende post binnen de organisatie geregeld is. Op een postkamer, waar al snel duizenden poststukken per dag worden ontvangen, ontstaat steeds meer behoefte aan scanners die meer kunnen dan alleen scannen. De speciale postkamerscanners en toebehoren van OPEX zijn hierop toegesneden. Een complete unit zorgt ervoor dat documenten uit de envelop worden gehaald, blaadjes worden gescheiden en automatisch met een hoge snelheid worden gescand. DDi Post, de softwaretoepassing van DDi, zorgt er vervolgens voor dat ieder poststuk automatisch wordt geregistreerd en op de juiste plek in de (wereldwijde) organisatie wordt afgeleverd.
Zo ontstaat een digital mailroom, ofwel digitale postkamer. Het meest uitgebreide scanmodel van OPEX neemt de gehele afhandeling over. Vanaf het openen van een envelop tot en met het digitaliseren van de post. Vooraf hoeft er niets gesorteerd te worden. Alle documenten worden stuk voor stuk gescand, ongeacht papiersoort, formaat en het aantal bedrukte zijden. Via het uitgebreide controle panel houdt de operator continu controle over het proces.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.