Ads Top

ECM-Services introduceert de BookEye 4 boekscanner

ECM-Services introduceert de BookEye 4 van Image Access op de Nederlandse markt. Een nieuwe boekscanner die de mogelijkheid biedt om heel eenvoudig met hetzelfde apparaat via een vlakke plaat te scannen of in een hoek, dus met het boek nog half open gelegd. Daardoor zijn er in de gescande pagina´s minder of geen vervormingen.  De scanner kan ook worden geleverd met de optie ‘scan to app' of ‘scan to mobile'.
De BookEye 4  is volledig afgestemd op de veranderende en steeds wisselende behoefte in de markt; het is bijvoorbeeld geschikt om ook de ‘on demand' markt, een groeiend segment waarbij ter plaatse een scan kan worden gemaakt, beter te bedienen. De optie ‘scan to app' of ‘scan to mobile' biedt voor veel gebruikers nieuwe kansen om business te genereren met content die anders onbereikbaar of in ieder geval veel moeilijker bereikbaar zou zijn. "Daarmee kun je heel snel een pagina, of meerdere pagina's uit bijzondere uitgaven heel eenvoudig op je tablet beschikbaar krijgen" stelt Johan de Lange, directeur van ECM-Services uit Lelystad. "Je kunt zelfs met je tablet via een Wifi-verbinding die scanner aansturen. Om het niet helemaal meteen ‘open te stellen' is het Wifi-bereik afgeschermd tot een paar meter, maar indien er toepassingen zijn die daarom vragen kan dat worden aangepast."
De BookEye 4 met mobile-ondersteuning staat vanaf 16 mei in de showroom van ECM-Services in Lelystad. De scanner en applicatie worden ook tijdens de KVAN-dagen op 11 en 12 juni in de Stadsschouwburg van Middelburg getoond.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.