Ads Top

Nieuwe kleurenprinters en slimme MFP’s van Lexmark

Lexmark International, Inc. kondigt twee nieuwe reeksen kleurenlaserproducten aan die ten volle profiteren van de deskundigheid en het jarenlange leiderschap van het bedrijf inzake beeldvorming en printen op bedrijfsniveau. Zowel de multifunctionele kleurenlaserprinters (MFP’s) van de Lexmark X740 Series als de kleurenlaserprinters van de Lexmark C740 Series betekenen een belangrijke doorbraak bij kleurenproducten voor middelgrote bedrijven. Hierdoor versterken ze de uitstekende concurrentiepositie van Lexmark in dit belangrijke marktsegment. Lexmark verbetert hiermee aanzienlijk zijn kleurenaanbod voor teams van 10 tot 15 personen die behoefte hebben aan de nieuwste software voor een hogere productiviteit en aan betrouwbare, hoogwaardige afdrukprestaties in kleur.
Opvallend aan de Lexmark X740 Series en de Lexmark C748-reeks is het kleurentouchscreen van respectievelijk 17,8 cm (7 inch) en 10,9 cm (4,3 inch). Het maakt een intuïtieve bediening mogelijk, vergelijkbaar met de navigatie van een tablet. De modellen van de Lexmark C748-reeks zijn de allereerste kleurenlaserprinters van minder dan 1.000 euro met een kleurentouchscreen als interface[1]. Op de Lexmark X740 Series bieden deze geavanceerde touchscreens toegang tot diverse kant-en-klare applicaties, zoals Forms & Favorites en Scan to E-mail. Afhankelijk van de specifieke behoeften van een bedrijf of team kunnen deze modellen ook gemakkelijk worden uitgerust met extra tijdbesparende oplossingen.
De Lexmark X740 Series en de Lexmark C740 Series produceren documenten in kleur die van de eerste tot de laatste pagina dezelfde consistente hoge kwaliteit bieden. Omdat de toestellen standaard over de functie Lexmark Named Color Replacement beschikken, kunnen bedrijven specifieke kleuren programmeren, zodat op bedrijfsdocumenten consistent de juiste kleuren volgens de branding worden weergegeven. Printopdrachten die anders zouden moeten worden uitbesteed en die honderden of duizenden euro’s kosten, kunnen nu intern met de hoogste kleurenprecisie worden uitgevoerd.
Voor een hogere productiviteit beschikken alle modellen van de Lexmark X740 Series en de Lexmark C740 Series over een papiercapaciteit van 4.300 vel. Voor modellen van deze klasse is dit de hoogst mogelijke papiercapaciteit[2]. Optionele extra laden van 550 of 2.000 vel bieden de mogelijkheid om simultaan diverse papiersoorten te gebruiken en de papierinvoer op elk ogenblik aan specifieke afdrukbehoeften aan te passen.
De nieuwe MFP’s en printers die vandaag worden aangekondigd, zijn voorzien van een geavanceerde, efficiënte beveiliging om waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen. Tot de standaardvoorzieningen behoren authenticatie, autorisatie, audit logging en wissen van de harde schijf[3]. Voor deze functies hoeft men geen extra databeveiligingskits aan te kopen.
Net als de andere modellen uit het aanbod van Lexmark voor grote en middelgrote bedrijven zijn de Lexmark X740 Series en de Lexmark C740 Series perfect inzetbaar in een omgeving met Managed Print Services (MPS).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.