Ads Top

Epson lanceert zakelijke inkjets

Epson helpt kleine bedrijven geld te besparen met een nieuwe serie betrouwbare en flexibele zakelijke inkjetprinters. De WF-3000- en WF-2000-serie maken gebruik van afzonderlijke XL-inktpatronen, waardoor bedrijven efficiënter kunnen afdrukken. Zeker met de WF-3000-serie, die tot maar liefst 50% lagere kosten-per-pagina biedt dan laserprinters van concurrenten. Deze nieuwe printers zijn ideaal voor kleine kantoren die op zoek zijn naar een multifunctionele, betrouwbare zakenprinter, -lage kosten per pagina, netwerkgebruik en flexibele aansluitmogelijkheden.
Met een hoge afdruksnelheid tot wel 15 ppm (enkelvoudig afdrukken) en 7,9 ppm (dubbelzijdig afdrukken) hebben, zijn de vier modellen ideaal voor kleine kantoren die rendabel dubbelzijdig willen afdrukken in hoge kwaliteit. Uitgerust met een papierlade met hoge capaciteit van 250 vellen en een extra lade van 250 vellen voor de WF-3540DTWF en WF-3530DTWF, beschikken deze vier printers over een invoer voor een enkel vel speciale media. Gebruikers kunnen hiermee op verschillende papiersoorten afdrukken, zoals kaarten, enveloppen en papier met koptekst, zonder de hoofdpapierladen te moeten openen.
Deze WF-2000 modellen hebben een kleinere footprint dan de WF-3000-serie en zijn uitgerust met iets minder functies, ze zijn speciaal ontworpen voor gebruikers die een betrouwbare, kleine kantoorprinter nodig hebben. Deze printers kunnen door één kantoormedewerker worden gebruikt maar kunnen dankzij tal van aansluitmogelijkheden, ook door meerdere gebruikers worden gedeeld. Elk model beschikt over een invoerlade van 100 vel aan de achterzijde voor veelzijdige afdrukmogelijkheden.
Alle negen WorkForce printers  bieden afdrukken op afstand met Epson Connect, bestaande uit Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver en Scan-to-Cloud. Met Epson iPrint kunnen gebruikers draadloos vanaf smartphones en tablet-pc's en overal ter wereld afdrukken door direct naar het unieke e-mailadres van de printer te e-mailen. De Remote Print Driver3 biedt gebruikers meer flexibiliteit, via het printerstuurprogramma van hun pc's kunnen ze afdruktaken op maat maken voordat ze de taken versturen om af te drukken. Met Scan-to-Cloud3 kunnen gebruikers gescande documenten direct in de 'cloud' opslaan en delen, en naar elk willekeurig e-mailadres of een andere Epson Connect-printer sturen. Deze printers zijn ook geschikt voor gebruik met Google Cloud Print3.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.