Ads Top

HP gaat samenwerking aan met Contex

HP kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met large-format scanner provider Contex. De samenwerking biedt AEC-bedrijven een verdere verbreding van de multifunctionele (MFP) en scanmogelijkheden.
De HP Designjet T520 ePrinter en HP Designjet T7100 Printers krijgen nu de mogelijkheid om een 36’ (SD 36 MFP2GO) Contex scanner aan het apparaat toe te voegen. Deze scanner maakt scannen tot A0 formaat mogelijk met één eenvoudige click. De HP Designjet T520 ePrinter heeft ook de optie om een kleinere 24’ (IQ 24 MFP2GO) A1 scanner aan de printer te koppelen. Deze oplossingen bieden flexibiliteit in het scannen en kopiëren van documenten naar email, FTP, netwerk of USB. Dit wordt gecombineerd met een gemakkelijk te gebruiken touch screen.
De HP Designjet T520 ePrinter is vanaf nu verkrijgbaar in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Zowel de 36’ (SD 36 MFP2GO) Contex scanner als de 24’ scanneer (IQ 24 MFP2GO) zijn leverbaar. De HP Designjet T7100 Printer is verkrijgbaar in combinatie met de 36’ (SD 36 MFP2GO) Contex scanner.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.