Ads Top

Epson lanceert Small-in-One-printers

Met Epson’s nieuwe Small-in-One-printers voor thuisgebruik met Wi-Fi Direct is thuis afdrukken gemakkelijker geworden. De reeks bestaat uit de modellen Expression Home XP-412/415, XP-312/315, XP-215 en XP-212. Alle modellen besparen ruimte, geld en tijd dankzij hun kleinere afmetingen.
Daarnaast zijn ze compatibel met Epson iPrint2, zodat gebruikers draadloos vanaf smartphones en tablet-pc's kunnen afdrukken. Ook is het met de XP-412/415, XP-312/315 en XP-215 mogelijk om overal ter wereld af te drukken door foto's en documenten direct naar het unieke e-mailadres van de printer te e-mailen. Deze printers zijn ook geschikt voor gebruik met Google Cloud Print en Apple AirPrint.
Alle genoemde Expression Home printers gebruiken de Epson Claria Home-vierkleureninktset die de duurzaamheid van zwarte pigmentinkt combineert met de glossy fotokwaliteit van de cyaan, magenta en gele dye-inkten. Hierdoor staat deze veelzijdige inktset garant voor scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto's van fotolabkwaliteit.
De inktcartridges zijn verpakt in de kenmerkende verpakking met de afbeelding van een madeliefje/klaproos, zodat gebruikers eenvoudig de juiste inktcartridges voor hun printer kunnen herkennen. Alle inktcartridges zijn beschikbaar in een standaard- en XL-formaat. Op elke verpakking staat duidelijk vermeld hoeveel pagina's met de betreffende inktcartridge kunnen worden afgedrukt, zodat gebruikers snel en eenvoudig kunnen beslissen welke inktcartridge het beste past bij hun afdrukbehoeften.
De adviesprijzen van de XP-412/415, XP-312/315, XP-215 en XP-212 zijn respectievelijk € 99,99, € 79,99, € 64,99 en € 59,99.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.