Ads Top

OKI Systems introduceert een nieuwe serie A4 kleuren-MFP’s

OKI Systems introduceert een nieuwe serie A4 kleuren-MFP’s: de MC700. De zakelijke multifunctionals uit de MC700-serie tillen de productiviteit van een organisatie naar een hoger plan door de workflow-integratie en het documentbeheer te verbeteren. Met de introductie van deze flexibele alleskunners bevestigt OKI zijn reputatie als succesvol innovator in de B2B-markt.
De nieuwe MFP’s zijn gebaseerd op een open platform, waardoor de gebruikersinterface kan worden afgestemd op de specifieke wensen van de onderneming en alle documentgerelateerde taken naadloos te integreren zijn in de zakelijke document-workflow.
De MC700-serie omvat vier modellen, de MC760dn, MC760dnfax, MC770dnfax en MC780dfnfax, waarbij de MC780dfnfax de mogelijkheid biedt om documenten geautomatiseerd te ordenen en te nieten. Verder zijn alle modellen voorzien van een 23 cm LCD-kleurenaanraakscherm met backlight en een intuïtief, gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. De multifunctionals, geënt op OKI’s LED-technologie, bieden afdruksnelheden tot 40 ppm, standaard ‘enterprise-class’ functies, zoals duplex printen en scannen en flexibele scanbestemmingen en -formaten, en een royale 160 GB harde schijf. Tevens beschikken ze over geavanceerde beveiligingsvoorzieningen voor dataencryptie, het wissen van de harde schijf en het veilig printen met PIN-code of ID-kaart. Het slimme, ergonomische ontwerp geeft moeiteloos toegang tot consumables en faciliteert een brede waaier aan configuraties, waaronder een interne ‘finisher’, optionele papierlades en diverse invoermogelijkheden voor papier.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.