Ads Top

Nieuwe multifunctionele Ricoh-printers

Ricoh  introduceert twee nieuwe modellen – de MP C6502SP en MP C8002SP – voor haar portfolio van multifunctionele afdrukoplossingen. Deze modellen zijn ontworpen voor zowel high-end kantoorgebruikers als kleine ontwerpbedrijven en printfaciliteiten die over eigen hoogwaardige printmogelijkheden willen beschikken. Met een uitvoersnelheid tot wel 65 resp. 80 ppm, zowel voor kleur als zwart-wit afdrukken, zijn ze ideaal voor het maken van professioneel ogende documenten, presentaties, brochures en offertes. Beide modellen zijn ook voorzien van de nieuwste VCSEL-technologie (Vertical-Cavity Surface-Emitting Laser) en een nieuwe tonerformule, die ook worden gebruikt in de production printing machines van Ricoh. Door de veelzijdige papierverwerking en het gebruiksgemak zijn ze tevens ideaal voor het versnellen van workflows en het verbeteren van de productiviteit in bedrijven.
Met de nieuw ontwikkelde tonerformule is het kleurenbereik voor de MP C6502SP en MP C8002SP met 10% vergroot. Door het ontwerp van de toner wordt tevens een lagere fuser-temperatuur mogelijk, hetgeen past binnen het streven van Ricoh om de impact op het milieu door gebruik van haar producten zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast  resulteert dit ook in snellere opwarmtijden en minder energieverbruik.
De VSCEL-technologie zorgt voor uitmuntende beeldkwaliteit dankzij een onovertroffen resolutie van tot 4800 dpi, zodat gebruikers professionele beeldkwaliteit kunnen produceren met nauwkeurige voor- en achterzijde-registratie en consistente kleurkwaliteit.
Een ander kenmerk van deze twee modellen is de mogelijkheid van afdrukken op papierformaten tot SRA3 en de weergave van snijlijnen, een eigenschap die essentieel is voor ontwerpers en grafische kunstenaars. Bedrijven kunnen ook geld besparen doordat een grotere uitvoer op één vel mogelijk is, en dankzij talloze geavanceerde opties voor de afwerking wordt de flexibiliteit voor klanten verbeterd.
Aanzienlijke tijd- en papierbesparingen worden gerealiseerd door functies zoals zoeken in PDF, waardoor sneller naar documenten kan worden gezocht, en de kopieerfunctie voor identiteitskaarten, waarmee beide kanten van een identiteitsbewijs of andere kleine originelen op één kant van het papier kunnen worden afgedrukt.
De MP C6502SP en MP C8002SP zijn verder optioneel voorzien van toonaangevende technologieën zoals het nieuwe FS100-platform van EFI Fiery, een hoogwaardige 2,9 GHz Intel-processor, 2 GB geheugen en een krachtige 500 GB HDD. Dit alles resulteert in een professioneel kleurbeheer en een hoge ripsnelheid, en dus een verbeterde productiviteit bij complexe afdruktaken.
Deze nieuwe multifunctionele printers van Ricoh zijn ook geoptimaliseerd voor productiviteit en bedrijfstijd. Het gebruiksgemak wordt vergroot door ledlampjes waarmee de activiteiten op afstand kunnen worden gevolgd en gesynchroniseerde geanimeerde instructies op het bedieningspaneel bieden handige instructies voor het geval er moet worden ingegrepen tijdens afdruktaken. Zowel toner als papier kan worden vervangen tijdens de productie, zodat de productiviteit blijft gehandhaafd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.