Ads Top

Printer die full-colour waardebonnen afdrukt

Op dit moment de enige POS-printer voor full-colour waardebonnen. De Epson TM-C710 is een unieke printer die klein is en gemakkelijk op de verkoopbalie kan worden geplaatst. Met deze complete oplossing voor campagnes met waardebonnen kunt u uw inkomsten en klantenbinding verhogen. Door tijdens transacties waardebonnen af te drukken in kleur, helpt de TM-C710 u indruk te maken op uw klanten met producten waar ze werkelijk in zijn geïnteresseerd.
Met de kleurafdrukken kunnen waardebonnen gemakkelijker worden onderscheiden van kassabonnen. Dankzij maximale zichtbaarheid van aanbiedingen zullen meer bonnen worden ingeruild, komen uw klanten vaker terug en wordt de klantenbinding verbeterd. En met afdrukken op aanvraag kunt u speciale aanbiedingen, promoties of berichten nog nauwkeuriger afstemmen op elke klant, zodat deze een bijzonder persoonlijke behandeling ervaart.
Om klanten snel te kunnen bedienen, levert de TM-C710 een waardebon met een gemiddeld formaat van 20 cm (360 x 180 dpi) in ongeveer twee seconden. De printer is makkelijk in gebruik, zodat caissières zonder moeite inkt en papier binnen enkele seconden kunnen vervangen. De TM-C710 is ook voordelig in gebruik: met de inktpatronen met hoge capaciteit produceert u tot wel 4000 waardebonnen per patroon, en met het slimme systeem voor inktpatroonbeheer zorgt u dat elke druppel inkt wordt gebruikt, zodat de totale gebruikskosten per bon laag blijven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.