Ads Top

Contactvrij scannen met veelzijdige Fujitsu ScanSnap SV600

Fujitsu introduceert de ScanSnap SV600, de eerste Fujitsu ScanSnap die in staat is tot geheel contactvrij scannen. Gebruikers plaatsen eenvoudig een item op tafel om deze vast te leggen. De scanner digitaliseert diverse objecten: gebonden of geniete documenten tot maximaal A3-formaat, zoals notitieboeken, kranten, catalogi, visitekaartjes, gevoelige originelen en objecten tot drie centimeter dik. De scanner produceert zelfs hoogwaardige afbeeldingen van gebogen objecten. De ScanSnap SV600 brengt de eenvoudige, intuïtieve bediening met één knop – het handelsmerk van de ScanSnap-serie – tot nieuwe hoogten. De optie tot continu scannen stelt gebruikers in staat om automatisch het volgende object te scannen zodra de pagina wordt omgeslagen. De nieuwe oplossing vertegenwoordigt scannen in de waarste zin van het woord. Alles wat een gebruiker doet is één of meer documenten plaatsen op de mat (standaard geleverd), op een knop drukken en het digitale document is klaar voor gebruik op pc of Mac, in een cloud-dienst of via een smartphone of tablet – en dat in slechts enkele seconden.
Het apparaat digitaliseert meerdere documenten of objecten (Multi-Document Detection) in één scan. Het is zo niet nodig om documenten of objecten op de mat te rangschikken. De scanner legt documenten automatisch recht en scheidt ze van elkaar.
De mogelijkheid om te kunnen werken met een grote diversiteit aan originelen, de intuïtieve bediening en het direct scannen zijn slechts enkele van de mogelijkheden van de Fujitsu ScanSnap SV600. Zijn uitgebreide softwarepakket draait volledig om veelzijdigheid. Meegeleverd bij de scanner zijn Adobe Acrobat, de CardMinder-visitekaartjesmanager en Rack2-Filer Smart-documentmanager van PFU zelf. Dit is een digitale ‘map’ die documenten beheert alsof het een map op de plank betreft. Daarnaast is de ScanSnap Manager uitgerust met Abbyy-karakterherkenning, ScanSnapOrganizer en ScanSnap Manager. Deze laatste maakt het mogelijk om documenten direct om te zetten naar pdf, afbeeldingen, Word, Excel, PowerPoint en diverse cloud-diensten zoals Evernote, Dropbox en Google Docs. Daarnaast kan dit direct naar e-mail en een groot aantal andere applicaties.
De ScanSnap SV600 legt notitieboekjes, kranten en andere gebonden of geniete documenten snel en in hoge kwaliteit vast, tot maximaal A3-formaat. Omdat de originele documenten met de voorzijde omhoog liggen – in tegenstelling tot een flatbedscanner of kopieerapparaat – zien gebruikers het document terwijl het gescand wordt. Dit maakt het eenvoudiger om gekreukte, gevouwen of bedekte pagina’s te voorkomen. Twee functies die speciaal zijn ontworpen voor het digitaliseren van gebonden originelen en magazines, verbeteren nu ook de scankwaliteit:

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.