Ads Top

Nieuwe A4 zwart-witprinters van OKI

OKI breidt zijn serie B700-printers uit met twee nieuwe modellen: de B721dn en de B731dnw. Beide modellen zijn uitgerust met OKI’s bekroonde, milieuvriendelijke LED-technologie. De printers uit de B700-serie zijn krachtige A4 zwart-witprinters die zich kenmerken door hoge afdruksnelheden,  kwalitatief hoogstaande output en flexibele mediavoorzieningen, waaronder een optionele feeder met een capaciteit van 2.000 vel. De B721dn heeft een afdruksnelheid van 47 ppm en een tonercapaciteit voor 18.000 pagina’s. De B731dnw heeft een afdruksnelheid van 52 ppm met als optie een toner met een twee keer zo grote capaciteit (36.000 pagina’s). Dit laatste model is tevens voorzien van draadloze connectiviteit, zodat het overal op kantoor neergezet kan worden, zonder dat er netwerkkabels nodig zijn.
De B700-printers worden geleverd met tal van ecovriendelijke voorzieningen, waardoor ze beter zijn voor het milieu en het energieverbruik en de energiekosten terugdringen. Tot deze ecovoorzieningen behoren de standaardoptie voor duplex printen, de ruststand, de toner-bespaarstand om het gebruik van consumables te beperken en het lagere stroomverbruik, zowel bij normaal gebruik als in de diepe-slaapstand. Bovendien zijn beide modellen ENERGY STAR-compliant.
De printers uit de B700-serie beschikken verder over enterprise-class voorzieningen ter verhoging van de productiviteit, zoals de functie voor dubbelzijdig afdrukken, de grote papiercapaciteit, de optionele 160 GB harde schijf en de functies voor rechtstreeks afdrukken via USB en afdrukken vanuit e-mail. De geavanceerde beveiligingsvoorzieningen, die garant staan voor optimaal veilig netwerken, omvatten onder meer PIN-printen, printer-encryptie, harddisk wipe en de mogelijkheid opgeslagen printopdrachten veilig te wissen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.