Ads Top

Staples introduceert als eerste retailer 3D prints

Vanaf vandaag biedt wereldwijde marktleider in kantoorartikelen Staples de nieuwe online 3D printservice Staples Myeasy 3D in Nederland. Het bedrijf is de eerste retailer die een 3D printservice introduceert en Nederland is de eerste markt waar Staples de dienst aanbiedt. In november werd deze aangekondigd, vanaf vandaag om 16.00 is de service online op www.staples.nl.
Via Staples Myeasy 3D kan iedereen een milieuvriendelijke papieren full color 3D print laten maken voor een aantrekkelijke prijs. Ook voor ontwerpers heeft Staples een onderscheidend aanbod: zij zijn in de gelegenheid om de grote groep bestaande klanten en bezoekers van Staples eenvoudig te bereiken. Hun bereik is daarmee een stuk groter dan via enkel op 3D toegespitste kanalen. Oscar Pakasi, Business Development Director bij Staples Printing Systems Division: “Met deze service willen wij 3D printing toegangelijk maken voor een breed publiek.”
Potentiële klanten met vragen hebben de mogelijkheid om langs te komen in het Staples 3D Experience Centre in Almere. Presentaties, workshops en laagdrempelige inloop maken hen daar bekend met alle aspecten van 3D printen bij Staples.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.