Ads Top

HP verbetert workflow met nieuwe grootformaat eMultifunction printer

HP kondigt de HP Designjet T2500 eMultifunction Printerserie eMFP aan. De compacte grootformaat printer – die zowel kan scannen als printen en kopiëren – biedt nieuwe toepassingen die zijn ontwikkeld op basis van de behoeftes van de gebruikers. Ontwerpteams kunnen dankzij de nieuwe Designjet nog beter en sneller samenwerken.
Grootformaat documenten in kleur scannen is belangrijk voor een breed scala aan professionals. In de architectuur, bouw, constructie en design, maar ook voor cartografen overheidsbedrijven en enterprise klanten is dit een efficiënte werkwijze. Aanpassingen in het werk kunnen zo eenvoudig worden doorgegeven. Echter is scannen van grootformaat tot nu toe een complexe en tijdrovende bezigheid gebleken. Bovendien zijn veel scanners vandaag de dag een apart apparaat naast de grootformaat printer die op kantoor aanwezig is.
De HP Designjet T2500 eMultifunction Printer biedt een geïntegreerde scanner. Hiermee kunnen schetsen eenvoudig worden gescand en verstuurd naar teamleden, bijvoorbeeld wanneer er handmatig aanpassingen op zijn gedaan. Bovendien verlicht de printers ergonomische design pijnpunten met features zoals een geïntegreerde output stacker voor prints. Ook is het mogelijk om twee rollen met verschillende media aan de voorzijde van de printer te laden. Deze zijn slim te wisselen met het intuïtieve touch screen, waarmee de status van de rollen en de printopdrachten in de gaten wordt gehouden.
De HP Designjet T2500 eMultifunction Printer is ontworpen samen met klanten uit de hele wereld en heeft 30 procent minder ruimte nodig dan zijn voorganger. Dit stelt klanten in staat de benodigde kantoorruimte te minimaliseren. De geïntegreerde stacker levert platte en netjes gesorteerde prints. Dit helpt teams verschillende projecten tegelijkertijd beter te organiseren. Met twee rollen en invoer van media aan de voorzijde kunnen projecten die verschillende papiersoorten en -formaten vereisen eenvoudig worden uitgevoerd zonder de rollen te verwisselen. Daarnaast biedt het intuïtieve kleurentouchscreen gebruikers meer controle over beheren van wachtrijen, bijhouden van printkosten, afdrukken van afbeeldingen zonder rand(2) en bekijken van printpreviews.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.