Ads Top

Nieuwe multifunctionele printers van Sharp voor kleine kantooromgevingen

Sharp heeft een nieuwe range multifunctionele printers (MFP’s) geïntroduceerd. De MX-C300W en MX-C250F zijn 4-in-1 printers, die mogelijkheden bieden voor printen, kopiëren, scannen en G3 faxen. Het vijfregelige LCD-panel met programmeerbare functieknoppen  en een USB-poort aan de voorkant maken het scannen naar een USB-geheugen en het direct printen vanaf een USB-medium heel gemakkelijk.
Ondanks het compacte design kan de standaard papierinvoer gemakkelijk uitgebreid worden tot 800 vellen, zonder dat er extra bureauruimte in beslag genomen wordt. De beveiliging - essentieel voor MFP’s die onderdeel zijn van gedeelde netwerkomgevingen - is geregeld door middel van een persoonlijke toegangscode bestaande uit vijf karakters en met behulp van IPsec-technologie, die data versleutelt en voorkomt dat de printer data uitwisselt met gebruikers, die zich niet geïdentificeerd hebben.
De MX-C300W beschikt bovendien over functionaliteit voor een wireless LAN, zodat de printer met een draadloos netwerk verbonden kan worden. Het apparaat heeft bovendien een draadloos access point, zodat de printer gebruikt kan worden voor het ad-hoc printen of scannen vanaf mobiele apparatuur, die niet op het bedrijfsnetwerk zijn aangesloten.
De beide printers voldoen aan de strenge Energy Star certificering en hebben ook andere ‘groene’ eigenschappen zoals korte opwarmtijden, een laag energieverbruik, een speciale modus voor zuinig gebruik van toner en automatische uitschakeling. Deze printers zijn per direct leverbaar in de Benelux.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.