Ads Top

Ricoh lanceert milieuvriendelijke, compacte en productieve multifunctionele zwart-wit A3-machines

Ricoh heeft onlangs een serie multifunctionele zwart-wit A3-machines (MFP's) gelanceerd, die de productiviteit op kantoor verhogen en tegelijkertijd de impact op het milieu beperken. De Ricoh MP 2553SP/MP 3053SP/MP 3353SP beschikken over de geavanceerde GWNX-controller van Ricoh. Deze biedt verschillende productiviteitsverhogende functies zoals Searchable PDF, waarmee documenten sneller kunnen worden gevonden. Daarnaast zijn deze compacte MFP's milieuvriendelijk dankzij hun korte opwarmtijd, lage energieverbruik en standaard dubbelzijdige prints.
Na een korte opwarmtijd van slechts 15 seconden volgt een eerste kopieer-/printsnelheid van 4,2 seconden. Voor A3-MFP's met dergelijke specificaties zijn de machines erg compact, wat mede te danken is aan de ingebouwde afwerkingsmogelijkheden die externe afwerking overbodig maken. Met hun bescheiden omvang besparen ze op kostbare kantoorruimte.
De MP 2553SP/MP 3053SP/MP 3353SP zijn eenvoudig te gebruiken. De machines hebben een groot kantelbaar LCD-scherm met duidelijke, geanimeerde menu's en gemakkelijk leesbare knoppen. Het scherm kan voor elke gebruiker naar wens worden aangepast door uit verschillende pictogrammen te kiezen en het toetsenbord is zowel in QWERTY als AZERTY beschikbaar. Volledige toegang aan de voorkant vergemakkelijkt routinematige probleemoplossing en het uitvoeren van onderhoudstaken.
De machines kunnen eenvoudig en snel printen vanaf USB-stick of SD-kaart, en de harddisk beschikt over een grote geheugencapaciteit waardoor het printen sneller gaat. ID Card Copy maakt het mogelijk om in 1 doorgang de voor- en achterkant van een ID-kaart te kunnen kopiëren op één kant van een vel papier, wat tijd en geld bespaart.
De apparaten beschikken over uitgebreide mogelijkheden voor scannen en faxen. Documenten kunnen in kleur worden gescand en naar e-mail, map, USB, SMB, FTP, URL en NCP worden gestuurd. Mogelijkheden voor faxen omvatten Internet Fax (T.37), IP-Fax, LAN-Fax, PC-Fax, G3-Fax of faxen op afstand. Netwerkconnectiviteit is standaard ingebouwd en met @Remote beschikken de machines over op internet gebaseerde ondersteuning voor beheer op afstand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.