Ads Top

Slim papier vernietigen voorkomt problemen

Fellowes introduceert de nieuwe papiervernietiger 73Ci. Het systeem reguleert de hoeveelheid papier die wordt ingegeven waardoor het apparaat nooit vastloopt. Als de hoeveelheid te hoog is, kleuren de lampjes op het apparaat oranje dan wel rood. De papiervernietiger duwt het papier terug uit de messen, waardoor het gemakkelijk kan worden verwijderd en vervangen door een gereduceerde hoeveelheid papier die het apparaat goed kan verwerken. Het systeem geeft dit middels groene lampjes aan en start het proces. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden hoe - schuin, recht of dubbel - het papier wordt ingevoerd.
Naast het elimineren van papierverstopping voorkomt het Energy Savings System ook energiepieken. Met dit systeem heeft Fellowes het energiebeheer verder verbeterd. Het apparaat gebruikt slechts de hoeveelheid energie die nodig is om het volume papier dat is ingevoerd te verwerken. Bij 1 vel papier wordt dus minder energie verbruikt dan bij het vernietigen van de maximale capaciteit van 12 vel. Daarnaast wordt na twee minuten inactiviteit het apparaat direct uitgeschakeld.
De gepatenteerde Safe Sense-technologie maakt het invoerproces nog eenvoudiger doordat men niet meer hoeft op te letten hoe men papier ingeeft. Het proces wordt direct gestopt wanneer een hand of vinger in aanraking komen met de invoeropening.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.