Ads Top

HP breidt mediakeuze voor HP InkJet Web Presses uit

HP kondigt een nieuw mediacertificeringsprogramma aan voor HP Inkjet Web Presses. Hiermee besparen klanten tijd doordat zij inzicht hebben in welke reeks substraten compatibel is met hun high-speed HP inkjet webpress

Het mediacertificeringsprogramma vereenvoudigt en stroomlijnt de keuzecriteria voor klanten en zet papierfabrikanten aan om een brede selectie aan betaalbare media te ontwikkelen en certificeren voor InkJet Web Presses.

Het proces van het HP Inkjet Web Press Media Certification Program omvat diverse procedures voor het beoordelen van gecoate inkjet-, gecoate offset-, behandelde ongecoate inkjet- en ongecoate offsetpapiersoorten. Na een eerste korte screening wordt het substraat nader bekeken aan de hand van de prestaties op de pers. Daarbij worden onder andere het kleurbereik, de beeld- en tekstkwaliteit, de mate van doorschijnendheid (opaciteit), de duurzaamheid, de verwerkbaarheid en de vlakliggendheid beoordeeld. Zodra een substraat is gecertificeerd ontvangt de papierfabrikant een “Certified for HP Inkjet Web Press” badge, die kan worden gebruikt voor marketing- en verpakkingsdoeleinden.

Met de bijgewerkte media locator tool kunnen eigenaren van een HP InkJet Web Press snel media vinden die voldoen aan hun specifieke behoeften. Intuïtieve zoekfilters zoals regio, type pers en toepassing helpen hierbij.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.