Ads Top

Xerox lanceert servicetool voor het monitoren en aanvullen van printsupplies

Xerox lanceert Xerox Supplies Services, een cloudoplossing waarmee eenvoudig de monitoring en het aanvullen van verbruiksartikelen kan worden geregeld. De servicetool is van toepassing op verbruiksartikelen voor Xerox netwerkprinters en mfp’s, en op OEM-artikelen.
Xerox Supplies Services kunnen eenvoudig op afstand worden geïnstalleerd en zijn als desktopapplicatie te downloaden op een of meerder pc’s of het netwerk. Het programma detecteert automatisch de apparaten om het gebruik van de toner en andere verbruiksartikelen te checken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van polling – een techniek die continu data van randapparatuur uitvraagt en verstuurt richting reseller en gebruiker.
Verschillende bedrijven in sectoren als de retail en het onderwijs hebben de voordelen van de Xerox Supplies Services als onderdeel van een internationale pilot al mogen ervaren. Zo ook de Nederlandse IT-solutionprovider GoodAdvice IT uit Heerlen. Brian Italiaander, Commercieel Manager: “Als een van de eerste resellers die de Xerox Supplies Services konden testen, vonden we het eenvoudig en makkelijk in gebruik. Daarnaast kunnen we nu proactief supplies verkopen aan onze klanten, in plaats van dat klanten vaak achteraf supplies moesten bestellen. Deze oplossing biedt een toegevoegde waarde voor ons en onze klanten. Het is echt een service die we vooraf niet konden bieden en die ook geen core business was voor ons. Onze suppliesomzet is door de inzet van deze oplossing verdubbeld, en onze service naar de klanten is verhoogd.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.