Ads Top

HP en Odin Groep starten samenwerking op gebied van printing in het onderwijs

HP en de onderwijsbedrijven binnen de Odin Groep zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van One Two Print: een complete printoplossing op maat voor het onderwijs. De beide partijen denken hiermee te voorzien in een uitgesproken behoefte. Tot op heden bestond er namelijk geen specifieke onderwijsgerichte oplossing op printgebied. Het contract waarmee de samenwerking werd bezegeld, werd ondertekend op 9 januari jongstleden. Op donderdag 16 januari wordt One Two Print officieel gepresenteerd tijdens de Terugkomdag van Heutink ICT, een van de onderwijsbedrijven binnen de Odin Groep.
One Two Print wordt in de markt gezet als een unieke oplossing die staat voor optimaal gebruikersgemak, heldere voorwaarden en een zeer scherpe prijsstelling. One Two Print wordt aangeboden in de vorm van drie pakketten (Print Basis, Print Plus en Print Extra), zodat elke school een keuze op maat kan maken.
Volgens Rogier Borggreve, directeur Onderwijs bij de Odin Groep, is het idee voor One Two Print niet uit de lucht komen vallen: “Wij kennen de onderwijspraktijk van dichtbij en hebben op een gegeven moment geconstateerd dat er veel klachten zijn op printgebied. Men vindt apparaten en software te ingewikkeld, contracten te onduidelijk en kosten te hoog. Daarom hebben wij besloten de markt te gaan verkennen, op zoek naar een geschikte partner om samen een oplossing voor dit vraagstuk te bieden. Zo kwamen we al snel bij HP terecht, een partij waarmee we al langer met veel succes samenwerken op het gebied van computerhardware.”
Bij HP had men ook al enige tijd de ambitie om het onderwijs op maat te bedienen met een speciale printoplossing, aldus Managed Print Specialist Robert van ’t Hof: “Daardoor konden we samen snel schakelen. Het resultaat is een volwaardige en zeer gebruiksvriendelijke printoplossing op maat voor het onderwijs. Naast de zekerheid van een hoge printkwaliteit en een lange levensduur bieden we met One Two Print heldere voorwaarden zonder kleine lettertjes. En zeker niet onbelangrijk: Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Met One Two Print kunnen scholen tot wel 35 procent besparen op de printkosten.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.