Ads Top

Lantronix introduceert zakelijke oplossing voor mobiel printen

Lantronix, Inc. kondigt vandaag een nieuwe oplossing voor mobiel printen aan. Met de xPrintServer – Cloud Print Edition kunnen gebruikers vanaf mobiele apparaten met het Android besturingssysteem en ieder ander apparaat met een Google Chrome browser en het Chrome besturingssysteem (ChromeOS) afdrukken op printers die door Google Cloud Print worden ondersteund. De xPrintServer – Cloud Print Edition vormt de laatste toevoeging aan de xPrintServer-productreeks van Lantronix. Met eerdere producten uit deze reeks, de xPrintServer - Home Edition en xPrintServer – Office Edition, kunnen gebruikers van apparaten met iOS zoals de iPad en iPhone mobiel printen. De xPrintServer – Cloud Print Edition is de eerste en enige printserver die door Google is gecertificeerd voor zijn Cloud Print-dienst en i s bij voorinschrijving bestelbaar via Lantronix.com.
De xPrintServer – Cloud Print Edition heeft ruwweg het formaat van een smartphone. Voor deze gebruiksvriendelijke hardwareoplossing voor printen via de cloud hoeven geen extra software of printerdrivers te worden geïnstalleerd. Printers worden automatisch gedetecteerd en geconfigureerd, zodat bedrijven en ICT-professionals zonder problemen mobiel kunnen printen. Het enige dat zij hoeven te doen, is de verpakking openen en de xPrintServer aansluiten op het netwerk. Het apparaat koppelt automatisch alle relevante gebruiker-ID’s aan alle printers binnen het netwerk. Dit maakt het mogelijk om in een kwestie van minuten content via de cloud af te drukken.
De xPrintServer – Cloud Print Edition biedt ondersteuning voor elk apparaat (tablets, smartphones, PC’s laptops enzovoort) waarop Chrome is geïnstalleerd. Dit is een van ’s werelds meest populaire browsers. Volgens Google zijn er wereldwijd meer dan 310 miljoen actieve Chrome-gebruikers. De xPrintServer – Cloud Print Edition biedt tevens ondersteuning voor zakelijke gebruikers van Google Apps – een reeks van cloud-gebaseerde productiviteitsoplossingen van Google die werknemers helpt om verbonden te blijven en te werken vanaf elk apparaat. Naar schatting maken meer dan 10 miljoen bedrijven gebruik van Google Apps, Google Docs en Chromebooks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.