Ads Top

Kodak Alaris lanceert Kodak i3000 Series desktop-scanners

Kodak Alaris lanceert zijn nieuwe generatie desktop-scanners, de Kodak i3000 Series, ontworpen voor algemene scantoepassingen op kantoor waarbij snelheid, beeldkwaliteit en veelzijdigheid vereist zijn. De nieuwe modellen bieden betere prestaties en maken met één kleine geïntegreerde unit zowel rotary als flatbed scannen mogelijk. De serie bestaat uit vier modellen, de KODAK i3200, i3400, i3250 en i3450, die tot A3-formaat kunnen scannen en over diverse functies beschikken om de productiviteit en efficiëntie van het scannen te verbeteren.
Met een formaat van slechts 43cm x 37cm  zijn de Kodak i3000 Series-scanners de meest compacte laagvolume scanners binnen het assortiment van Kodak Alaris. De scanners zijn speciaal ontwikkeld om documentmanagementprocessen in papierintensieve sectoren zoals in de gezondheidszorg, het bank- en verzekeringswezen of de juridische sector met papierafhankelijke afdelingen als finance, sales, operations en human resources te stroomlijnen.
Dankzij de optimalisatie van de interactie tussen hardware, firmware en bijbehorende drivers is de scansnelheid van de Kodak i3400 verhoogd van 80 tot 90 pagina's per minuut op maximaal 300 dpi en heeft de scanner een capaciteit van 20.000 pagina’s per dag.
Alle KODAK i3000 Series-scanners hebben een ADF geschikt voor 250 vellen, waardoor gebruikers gemengde documenten netjes en efficiënt kunnen scannen in één batch, zonder constant tijd te verspillen aan het laden van de hopper. Dankzij de verstelbare papieruitgang kunnen de scanners ook dikkere documenten of stroken tot 4,1 meter lang verwerken. Dit maakt het scanapparaat bijvoorbeeld uiterst geschikt voor het digitaliseren van medisch papierwerk. Er is tevens een post-scan imprinter als accessoire verkrijgbaar, zodat verwerkte documenten van een zelf in te stellen eigen referentie, datum of code voorzien kunnen worden
De KODAK i3000 Series-scanners zijn standaard voorzien van de nieuwste Capture Pro Limited Edition imaging software voor een veelzijdige en eenvoudig te gebruiken batch-scan-oplossing. Met de software beschikken scanners over drag and drop optische character recognition (OCR) voor betere indexering, full text OCR voor doorzoekbare PDF-documenten, PDF/A-support, batch-scheidingsopties, de mogelijkheid om barcodes te lezen en directe verbinding met Microsoft SharePoint 2013.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.