Ads Top

Sharp ontvangt BLI-awards voor A3-kleurenprintsystemen

Sharp Europe heeft een Buyers Laboratory LLC award, een BLI Pick, ontvangen voor haar high-end A3-kleurenprinter de MX-6240N. BLI is de grootste onafhankelijke beoordelaar van document imaging producten en oplossingen ter wereld en bekroonde Sharp’s MFP vanwege zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit.
De MX-6240N kan afdrukken en kopiëren met snelheden tot 62 pagina's per minuut. Bovendien kan het apparaat met verschillende materialen of input volledig afgewerkte documenten produceren. De gebruiker heeft geen specialistische technische kennis nodig om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.
De MX-6240N is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geschikt voor diverse printopdrachten. Een van de belangrijkste kenmerken is een groot 10,1-inch kleuren-touchscreen dat bediend kan worden met 'multi-touch'-technologie, zoals vaak toegepast wordt bij smartphones en tablet-pc's. De MFP beschikt daarnaast over een papiercapaciteit van 8.500 vel en kan uiteenlopen materialen verwerken, waaronder SRA3, 300gsm, glossy media en media met reliëf. Het apparaat levert output van consistente kleur en kwaliteit en biedt uitgebreide media- en afwerkingsopties waaronder nieten, perforeren, vouwen, invoegen, krulcorrectie en trimopties.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.