Ads Top

Blurb voegt offsetdrukken, fulfillment-mogelijkheden en extra opties voor luxe boeken toe

Blurb breidt zijn dienstenaanbod uit met drie nieuwe toevoegingen. Blurb introduceert offsetdruk, opslag en verzending van grotere bestellingen en nieuwe opties die boeken net iets extra’s geven. Met de toenemende interesse in het zelf schrijven en uitgeven van boeken is Blurb voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het voor auteurs nog makkelijker te maken zelf boeken uit te geven.
Offsetdruk voor goedkopere boeken
Voor bestellingen van 750 exemplaren of meer kunnen de kosten per boek door offsetdruk aanzienlijk worden verlaagd. Hierdoor zijn klanten die hun boek willen verkopen in staat om een hogere marge te maken. Dit is met name interessant voor creatieve professionals zoals fotografen, architecten en interieurontwerpers, die zelf gepubliceerde boeken uitgeven om hun werk te presenteren.
“Een grote wens van auteurs is om de winst uit de verkoop van boeken te verhogen, terwijl bedrijven de kosten voor boeken willen verlagen zodat het binnen het budget past”, zegt Eileen Gittins, oprichter en CEO van Blurb. “Onze nieuwe offset-mogelijkheden kunnen de kosten per eenheid met maar liefst 40 procent of meer verlagen in vergelijking met een enkel on demand geprint exemplaar.”
Blurb heeft printlocaties in Hong Kong, de Verenigde Staten en Europa. Kijk voor meer informatie over offsetdrukken op http://nl.blurb.com/offset-printing.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.