Ads Top

Drukwerkveiling.nl wil drukwerkmarkt openbreken

Drukwerkveiling.nl opent zijn virtuele deuren en breekt naar eigen zeggen de drukwerkmarkt open. Zakelijke opdrachtgevers plaatsen er hun drukwerkopdrachten. En nu al 35 aangesloten drukwerkleveranciers selecteren er voor hun bedrijf interessante drukwerkopdrachten. Dat doen zij op basis van de gezochte drukwerktechniek, het volume, de gezochte afwerking en het moment en de wijze van levering. Vervolgens plaatsen zij hun concurrerende bod. Betalingsrisico´s worden met een derdengeldrekening ondervangen.

Voor drukwerkleveranciers betekent Drukwerkveiling.nl niet per se een prijzenoorlog. Voor nog slapende spelers biedt het juist volop de kans er nu hun slag te slaan. Want alle criteria komen aan bod bij de keuze voor de juiste drukwerkleverancier. Deze informatie over de drukwerkleveranciers wordt steeds verder uitgebreid, met bijvoorbeeld informatie over het beschikbare machinepark en de prestaties op het gebied van duurzaamheid, zoals een ISO 14001-certificering.

”De markt voor drukwerk bevindt zich in turbulente tijden. Met het aanbod van online dienstverleners is de markt fors veranderd”, zegt Maarten Roelofs, marketingdirecteur bij Drukwerkveiling.nl. ”Maar voornamelijk in de professionele markt is ruimte ontstaan voor opdrachtgevers en leveranciers om elkaar gemakkelijker te vinden. Vaste leveranciersrelaties worden vaker opengebroken dan ooit. Het valt ons op dat hier nog weinig mee wordt gedaan. Dat geldt ook voor de overcapaciteit die bij veel leveranciers bestaat. Drukwerkveiling.nl maakt het eenvoudig om onbenutte capaciteit tegen een reële prijs te vullen”, zegt Roelofs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.