Ads Top

Nieuwe HP Indigo Digital Presses verhogen productiviteit

HP heeft vandaag zijn portfolio van digitale drukpersen uitgebreid met nieuwe HP Indigo oplossingen. De HP Indigo 7800 en WS6800 bieden klanten verhoogde productiviteit, een vereenvoudigd kleurbeheer en nieuwe mogelijkheden voor hoogwaardige applicaties.

De HP Indigo 7800 Digital Press met velinvoer biedt printserviceproviders (PSP's) een reeks nieuwe functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om direct op synthetische substraten en plastic kaarten te printen. Daarnaast biedt de drukpers een nieuwe kleurbeheerervaring met een inline spectrofotometer. De HP Indigo WS6800 Digital Press met rolinvoer biedt producenten van etiketten en verpakkingsmateriaal korte productieronden via geautomatiseerd kleurbeheer, een breder frame(1) en nieuwe inktmogelijkheden waarmee het toepassingsbereik wordt uitgebreid.

De nieuwe drukpersen zullen voor het eerst worden getoond op Dscoop Asia in Bali en zullen ook te zien zijn op ExpoPrint Latin America, Labelexpo Americas, GRAPH EXPO en Photokina 2014.

Door de mogelijkheid om direct op synthetische substraten te printen dankzij de One Shot Color-technologie, stelt de HP Indigo 7800 PSP's in staat om hoogwaardige druktoepassingen aan te bieden, zoals plastic kaarten, overlays, lenticulaire druk, point-of-sale en hoogwaardige ansichtkaarten. De drukpers ondersteunt HP Indigo ElectroInk Digital Matte voor spotcoating-effecten op glanzende substraten naast andere speciale inkten, waaronder HP Indigo ElectroInk Invisible Red en Light Black. De drukpers biedt ook speciale effecten voor hoogwaardige applicaties, waaronder reliëfdruk, structuureffecten en digitale watermerken.

De HP Indigo 7800 biedt geautomatiseerd kleurbeheer op de drukpers zelf met behulp van een geïntegreerde spectrofotometer. Door de noodzaak van handmatige kleurbewerkingen overbodig te maken, zorgen de geïntegreerde spectrofotometer en kleurbeheer voor de best mogelijke overeenkomst met hard copy-proefdrukken, uniforme kleuren op een pagina en kleurconsistentie tussen verschillende drukpersen en locaties om aan strikte richtlijnen van merken te kunnen voldoen. De spectrofotometer stroomlijnt bovendien de processen voor internationale drukstandaarden, zoals GRACoL en FOGRA.

Daarnaast biedt de drukpers een intelligente automatiseringsfunctie die helpt om printopdrachten te prioriteren via de ingebouwde geoptimaliseerde volgordebepaling, afhankelijk van de duur van een printopdracht, de gebruikte media, afbeeldingstypes en de prioriteit van een opdracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.