Ads Top

OKI breidt aanbod A3-multifunctionele printers uit

OKI Systems, toonaangevend specialist in innovatieve printoplossingen, lanceert drie nieuwe A3-multifunctionele printers (MFP's), gebaseerd op OKI's vooruitstrevende digitale LED-technologie: de ES9455 MFP, ES9465 MFP en ES9475 MFP. Deze intelligente MFP's zijn ontwikkeld voor scholen, bedrijven met grote afdelingen en bedrijven die behoefte hebben aan machines voor het afdrukken, kopiëren en scannen in hoge volumes.

De ES9455 MFP, ES9465 MFP en ES9475 MFP hebben een groot kleurenaanraakscherm dat eenvoudig toegang geeft tot alle functies van het apparaat, terwijl sXP, een open platform met Embedded Web Service-interface, ondersteuning biedt voor een breed scala aan oplossingen voor document-capture en document-output. Hierbij heeft de gebruiker uitgebreide mogelijkheden om de workflow naar eigen inzicht te beheren en aan te passen.

Nieuw in het assortiment is de ES9455 MFP, die tegemoetkomt aan de behoefte van klanten die op zoek zijn naar een flexibel apparaat dat kan omgaan met grote afdrukvolumes en tevens voorziet in complexe afwerkingsmogelijkheden. Uniek voor een product in deze prijscategorie zijn de optioneel verkrijgbare interne two-tray- en externe saddle-stitch-afwerkingseenheid.

De ES9465 MFP en ES9475 MFP vervangen de ES9460 MFP en ES9470 MFP. De ES9475 MFP voldoet met zijn afdruksnelheid van 50 pagina's per minuut aan de komende standaard voor afdrukken in het bedrijfsleven. Zowel de ES9465 MFP als de ES9475 MFP bieden een aantal belangrijke verbeteringen, waaronder:

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.