Ads Top

Konica Minolta presenteert de bizhub PRESS 2250P

Konica Minolta presenteert een nieuwe zwart-wit productieprinter, de bizhub PRESS 2250P. Dankzij twee gecombineerde printeenheden en veelzijdige afwerkingsopties garandeert het systeem een hoge productiviteit, optimale verwerking van diverse mediasoorten en kostenbesparing.

De snelle productie realiseert de bizhub PRESS 2250P met name door de dual-engine-technologie voor hoogwaardige dubbelzijdige afdrukken met een printsnelheid van 250 A4- of 132 SRA3-beelden per minuut. Daarnaast zorgen de twee inline-verbonden printeenheden voor minder ruimte-inname, waarbij het subsysteem de voorzijde van het papier bedrukt en het hoofdsysteem de achterzijde.

De bizhub PRESS 2250P biedt een papierinvoer voorzien van vacuüm-technologie met een capaciteit van maximaal 18.000 vellen en kan diverse soorten papier van 40 tot 350 g/m² dubbelzijdig verwerken. Ook de in de exacte en stabiele invoer van dikke en glossy media onderscheidt het model zich van andere systemen. De laden kunnen tijdens het afdrukken met papier worden bijgevuld, waardoor er geen noodzaak is om het productieproces te onderbreken.

De actieve registratie van voor- en achterzijde garandeert een precieze registratienauwkeurigheid in de duplex afdrukken. Automatische regeltechnologieën voor de afdrukkwaliteit zorgen voor verdere professionalisering van het printproces, waarbij de ontkruleenheid RU-509 over een IDC-sensor beschikt die de densiteit in beide printsystemen stabiliseert. De optionele bevochtigingseenheid HM-102 kan in elke configuratie geïntegreerd worden om statische lading te neutraliseren.

Een afwerkingseenheid voor brochures, lijmen van boeken, vouwen, multi-perforatie en automatisch inringen zijn slechts een paar van de inline-afwerkingsmogelijkheden die de bizhub PRESS 2250P biedt. Drie uitvoereenheden met een capaciteit tot wel 15.000 vellen kunnen geleegd worden zonder het printproces te onderbreken. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het printproces en de afwerking tot één productieproces te maken. In de praktijk kunnen gebruikers daardoor veel voordeel behalen. De storingsvrije en betrouwbare productie bij een zeer hoge doorvoersnelheid zorgt voor meer winstgevendheid en een hogere ROI.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.