Ads Top

Perceptive Software en Source Technologies lanceren Perceptive Secure Print

Lexmark's Perceptive Software en Source Technologies hebben samen Perceptive Secure Print gelanceerd. Dit is een geïntegreerde software- en Magnetic Ink Character Recognition (MICR)-printeroplossing. Deze oplossing zorgt voor het veilig afdrukken van documenten, zoals cheques, op het moment dat hierom gevraagd wordt.

Met Perceptive Secure Print kunnen organisaties gebruik maken van lege cheques, in plaats van voorgedrukte cheques om zo fraude tegen te gaan. Daarnaast worden kosten bespaard door blanco cheques af te drukken. MICT-laserprinters drukken de gehele cheque af, inclusief de vaste gegevens die op voorgedrukte chequevoorraden staan en variabele gegevens zoals de geadresseerde, juridische gegevens en de datum.

Organisaties kunnen hun processen met Perceptive Secure Print afronden met gebruikers-specifieke regels, zoals het soort opdracht, de aanvrager, rapportage en procesvaststelling na uitgifte. Daarbij hebben organisaties controle over veilige document- en cheque-uitgifte binnen een on-demand omgeving. Perceptive Secure Print zorgt dat bestaande gebruikers van Perceptive Content de functionaliteit ervan kunnen uitbreiden met behulp van de verbinding die is gelegd tussen de twee oplossingen.

Perceptive Secure Print kan prima worden geïmplementeerd binnen de huidige netwerkstructuur van de gebruiker. De oplossing accepteert direct beveiligde documenten vanuit bankierplatforms, accounting, HR, payroll, ERP-platforms en andere systemen.

Source Technologies is al sinds de oprichting van Lexmark in 1991 exclusief MICR-technologiepartner en tevens een Original Manufacturer (OEM)-partner. De samenwerking heeft betrekking op de printer-engineering fase. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de oplossing volledig aansluit bij de applicatie voor veilig afdrukken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.