Ads Top

Wereldwijd meer dan drie miljoen Fujitsu ScanSnap-documentscanners verkocht

Wereldwijd zijn er meer dan drie miljoen exemplaren van de Fujitsu ScanSnap-serie verkocht. De eerste twee miljoen ScanSnap-scanners zijn verkocht tussen juli 2001 en juni 2012. Fujitsu bereikte de mijlpaal van drie miljoen in minder dan twee jaar daarna. Dit maakt ScanSnap de op een na best verkopende documentscannerserie allertijden.

De ScanSnap-serie met documentscanners voor individueel gebruik heeft het tempo bepaald voor innovaties in technologie. PFU Рeen Fujitsu-bedrijf Рintroduceerde de eerste ScanSnap in juli 2001. Vanaf dat moment heeft PFU vele klanten over de hele wereld blij gemaakt Рhet totale aantal wereldwijde verkopen overschreed de ̩̩n miljoen exemplaren in december 2009, de twee miljoen aan het eind van juni 2012 en drie miljoen aan het eind van april 2014.

PFU wil de veranderende behoeften van klanten continu vervullen. Daarom ontwikkelt het bedrijf de ScanSnap-serie steeds verder volgens de behoeften van de verschillende markten en vragen van klanten. Zo biedt PFU producten die de werkzaamheden en levensstijlen van de meest uiteenlopende gebruikers ondersteunen.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.