Ads Top

IFA 2014: Samsung toont Smart Office Platform voor zakelijk printen

Op elektronicabeurs IFA 2014 in Berlijn presenteert Samsung zijn nieuwste oplossing op het gebied van geïntegreerde afdruktechnologie voor de zakelijke markt. Het Smart Office Platform for Enterprise staat in de schijnwerpers tijdens een afzonderlijke persconferentie op 4 september.

Met het Smart Office Platform kunnen medewerkers diverse apparaten draadloos verbinden met printers en onderling. Het is voor het eerst dat Samsung op IFA een mediabijeenkomst organiseert speciaal voor zijn zakelijke printoplossingen. Behalve het Smart Office Platform presenteert het elektronicabedrijf daarnaast zijn nieuwste printers en afdrukoplossingen voor de zakelijke gebruiker.

Met geïntegreerde afdruktechnologie, zoals Smart Office Platform en Mobile Cloud Print, kunnen Samsung en zijn kanaalpartners zowel grootzakelijke organisaties als kleine zelfstandigen efficiënte oplossingen bieden. Swart: “Ook in Nederland hebben wij een unieke positie. Als enige bieden wij onder één merknaam zowel printers, displays als mobiele oplossingen.”


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.