Ads Top

Kodak Alaris lanceert nieuwe Capture Pro v5.0-scansoftware

Kodak Alaris lanceert de nieuwe Kodak Capture Pro v5.0-scansoftware. De nieuwe generatie software is een antwoord op de groeiende vraag naar nog snellere en efficiëntere documentoplossingen. Dankzij de software kunnen bedrijven nauwkeurig en efficiënt documenten scannen en kosten besparen.

Met de nieuwe Capture Pro v5.0-software kunnen gebruikers formulieren, facturen en andere belangrijke bedrijfsdocumenten eenvoudig omzetten in kwalitatief hoogwaardige scans. De software biedt geavanceerde indexeringsmogelijkheden, automatische data-extractie en verzending van belangrijke informatie naar ECM-systemen, Microsoft SharePoint en andere zakelijke toepassingen.  Bovendien kunnen gebruikers het digitaliseringsproces van hun documenten beter stroomlijnen.

De Capture Pro-software is geschikt voor zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde processen in verschillende sectoren zoals de zorg, overheid en financiële dienstverlening. Als voorbeeld noemt Van de Weijer de sociale dienstverlening, die met behulp van de Capture Pro-software cliëntgegevens kan digitaliseren waardoor medewerkers op externe locaties snel toegang krijgen tot de benodigde informatie. Ze kunnen betere service bieden en het risico op fraude neemt af.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.