Ads Top

Sharp breidt A4-assortiment MFP’s uit met de MX-C301W

Sharp voegt een nieuwe A4-kleurenprinter toe aan haar assortiment multifunctionele printers (MFP’s), de MX-C301W. De compacte printer is voorzien van geavanceerde functies die de productiviteit verhogen, zoals toegang tot de cloud. Speciaal ontworpen om snel te kunnen printen, kopiëren en scannen, is de nieuwe MFP ideaal voor zowel MKB als grote bedrijven.

De MX-C301W is een 4-in-1 MFP (printen, kopiëren, scannen en faxen) en voorzien van 3 GB geheugen om standaard een hoge kwaliteit te bieden en complexe opdrachten snel af te handelen. Daarnaast beschikt de MFP over een interne 250 GB harde schijf voor het opslaan van documenten.

Bedrijven kunnen dankzij de nieuwe MX-C301W meer uit hun cloud-oplossing halen. Zo biedt de MFP toegang tot Sharp Cloud Portal Office via het 7,0 inch LCD-touchscreen. De printer wordt standaard met draadloze LAN-connectie geleverd. Gebruikers kunnen daardoor middels Sharpdesk Mobile printopdrachten versturen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Documenten die gescand worden met de MX-C301W kunnen op alle gewenste locaties worden opgeslagen, zoals een FTP-server, netwerkfolder (SMB), e-mail en USB-opslag. Bedienen gaat eenvoudig via het kantelbare 7,0 inch kleurentouchscreen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.